ΠΑΟΚ: «Όποιος έχει καρύδια, θα έρθει μπροστά μου να τον λιώσω» - Το ξέσπασμα του προέδρου της ΚΑΕ

ΠΑΟΚ: Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος, ξέσπασε αναφερόμενος στα σχόλια που δέχεται από μερίδα του κόσμου.

Θανάσης Χατζόπουλος ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS
2'

Ο Χατζόπουλος παραχώρησε απολογιστική συνέντευξη Τύπου, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξέσπασε, μιλώντας για τα σχόλια που λαμβάνει, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν άπαντες στην ΚΑΕ, για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο ξέσπασμα του: «Για να σας είμαι ειλικρινής, φέτος σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω. Γιατί δεν μπορώ τον εξευτελισμό, δεν μπορώ την ειρωνεία. Δεν μπορώ να είμαι εδώ επτά ημέρες την εβδομάδα και ο άλλος να με ειρωνεύεται. Δεν το αντέχω σαν άνθρωπος. Να παλέψω να τα δώσω όλα, αλλά να με ειρωνεύονται και από πάνω; Έχω και μια αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος. Δεν βάζω τα λεφτά που έχω χάσει, την αξιοπρέπειά μου μόνο».

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τις παράλογες απαιτήσεις των φιλάθλων στα social media, είπε: «Να πατάνε στην πραγματικότητα, όχι σε ουτοπίες. Να κάνουν κριτική, εγώ δεν λέω να μη γίνεται κριτική. Καλοδεχούμενη είναι. Αλλά όχι εξευτελισμό. Δεν δεν δέχομαι να με εξευτελίζουν. Άλλο η κριτική, άλλο ο εξευτελισμός και οι ειρωνείες. Για το μπάτζετ, από τις 500 χιλιάδες ευρώ που είχαμε φέτος, θα πάμε στις 600 χιλιάδες. Όσο μας παίρνει βάσει των εσόδων, θα προσπαθούμε να ανεβάζουμε το μπάτζετ. Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε μπάτζετ 1.5 και 2 εκατομμύρια και να κάνουμε ομάδα που να τους περνάει όλους από πάνω; Τι είμαι; Μαζόχας είμαι, να θέλω να υποφέρω; Ξέρετε πόσες τηλεδιασκέψεις έχουμε κάνει με τα παιδιά από το σταφ εδώ; Ξέρετε τι συζητήσεις έχουμε κάνει εδώ κάθε μέρα, για παίκτες, ξέρετε τον αγώνα που έχουμε κάνει για να βρούμε τον παίκτη που να μας κάνει και να μπορούμε να τον πληρώσουμε; Ας έρθουν όλοι όσοι κοροϊδεύουν να αναλάβουν, να δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ας έρθουν, αφού νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από εμένα στη διαχείριση και τα ξέρουν όλα, ας έρθουν να σηκωθώ να φύγω εγώ! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν ήρθα εδώ να μείνω μια ζωή. Έχω χάσει την προσωπική μου ζωή, δεν θα ακούω και ειρωνείες από πάνω! Όποιος έχει καρύδια, θα έρθει μπροστά μου να τον λιώσω! Την αλήθεια δεν την αντέχουν!».

Στο παρακάτω video ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλου

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή