Εθνική Ελλάδας: Φιλικό με Πουέρτο Ρίκο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων - Πότε και πού θα γίνει

Την Τρίτη στις 16 Ιουλίου θα παίξει η Εθνική Ελλάδας φιλικό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο στη PAOK Sports Arena (18:30).

Εθνική Ελλάδας: Φιλικό με Πουέρτο Ρίκο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων - Πότε και πού θα γίνει
AFP
1'

Η Ελλάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που πήραν, έπειτα από τη μεγάλη τους πρόκριση.

Μάλιστα, την Τρίτη (16/7) το απόγευμα η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα δώσει φιλικό αγώνα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, στο «Παλατάκι» της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Μετά την κατάκτηση του Προολυμπιακού Τουρνουά, η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και το «PAOK Sports Arena», την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιουλίου και ώρα 18:30 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ. Θα είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Ανδρών θα φιλοξενηθεί στο «Παλατάκι».

Το φίλαθλο κοινό της βόρειας Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης την «επίσημη αγαπημένη» για πρώτη φορά μετά τις 28 Νοεμβρίου του 2021, όταν είχε αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία στο «Αλεξάνδρειο» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
14:59ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σάμο

14:59ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σάμο