Ντάρβιν Νούνιες: Έριξε μπουνιές σε οπαδούς για να προστατέψει τον γιο του

Συγκλονίζει η εικόνα του Ντάρβιν Νούνιες να προσπαθεί να ηρεμήσει τον γιο του μετά τα επεισόδια στον ημιτελικό του Copa America.

Ντάρβιν Νούνιες: Έριξε μπουνιές σε οπαδούς για να προστατέψει τον γιο του
2'

Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστές παίκτες της Ουρουγουάης σημάδεψε τον ημιτελικό του Copa America, όπου η Κολομβία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό και θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή.

Ο Ντάρβιν Νούνιες ήταν αυτός που πρώτος όρμηξε, σφαρφαλώνοντας στις εξέδρες και άρχισε να ρίχνει μπουνιές σε οπαδούς της Κολομβίας.

Ωστόσο, δεν... τρελάθηκε ξαφνικά. Το έκανε για να προστατέψει τον μικρό γιο του και τις οικογένειες των συμπαικτών του.

Όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους παίκτες της Ουρουγουάης, αλλά και σύμφωνα με όσα δείχνει το παρακάτω βίντεο, οι οικογένειες των μελών της «σελέστε» βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο της εξέδρας, περικυκλωμένοι από Κολομβιανούς χωρίς ανθρώπους ασφαλείας γύρω τους.

Μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι μεθυσμένοι οπαδοί, άρχισαν να ρίχνουν μπουκάλια και να καταβρέχουν τους Ουρουγουανούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Εκεί ήταν και ο γιος του Νούνιες, ο οποίος άρχισε να κλαίει, με τον άσο της Λίβερπουλ να «τρελαίνεται» και να ορμάει σαν ταύρος.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και σταμάτησε η σύρραξη, η κάμερα του αγώνα προέβαλε ένα συγκλονιστικό πλάνο, με τον Ντάρβιν Νούνιες να προσπαθεί να ηρεμήσει τον μικρό τρομαγμένο γιο του, έχοντάς τον αγκαλιά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:18ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Δήλεσι