Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Καλάθη αναχωρεί για Βελιγράδι - Αύριο κρίνεται του Κώστα Αντετοκούνμπο

Εθνική Ελλάδας: Οι δύο παίκτες που «κόπηκαν» από τον Βασίλη Σπανούλη ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και η απόφαση για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Καλάθη αναχωρεί για Βελιγράδι - Αύριο κρίνεται του Κώστα Αντετοκούνμπο
2'

Με 12 παίκτες θα ταξιδέψει σε λίγες ώρες (18:00) η Εθνική Ελλάδας για το Βελιγράδι, αναμένοντας όμως εκεί και επιπλέον προσθήκες αύριο, ανήμερα του φιλικού αγώνα με τη Σερβία.

Μετά τη σημερινή προπόνηση και πριν το ταξίδι, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου και Γιώργος Τανούλης, οι οποίοι ήταν παρόντες από την πρώτη ημέρα.

Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7), έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος επίσης συνεχίζει θεραπείες, θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο από τους γιατρούς.

Σε ερώτηση για το θέμα ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε στους δημοσιογράφους πριν από την τελευταία προπόνηση σε ελληνικό έδαφος: «Αύριο έχουν ένα meeting οι γιατροί του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας. Ο Κώστας θα εξεταστεί και κλινικά. Πρέπει να πάρουμε το ΟΚ στο 100% και από τις δύο πλευρές, γιατί αυτό είναι το σωστό. Πρώτα από τον Παναθηναϊκό και μετά από τον γιατρό της εθνικής ομάδας. Ήδη κάνει ασκήσεις.

Ο Κώστας έχει τεράστιο ζήλο να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από εκεί και πέρα όμως, όσο ζήλο και να έχει ο παίκτης - το εκτιμάμε, το σεβόμαστε και δείχνει και τη νοοτροπία όχι μόνο του Κώστα, αλλά και όλων των παιδιών - πρέπει να πάρουμε το ιατρικό ΟΚ ότι είναι στο 100% έτοιμος για να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα».

Οι 12 που θα ταξιδέψουν σήμερα για Βελιγράδι είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή