Παναθηναϊκός AKTOR: Επίσημη παραμονή Αταμάν - Τον ανακοίνωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος για 3 ακόμα χρόνια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει την... κίνηση για επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Εργκίν Αταμάν και μέσω instagram έριξε... βόμβα τριετίας. 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Εργκίν Αταμάν, Μίσκο Ραζνάτοβιτς
Ο ιδιοκτήτης των Πρωταθλητών Ευρώπης ανακοίνωσε την παραμονή του "αρχιτέκτονα"
Instagram
1'

Προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Εργκίν Αταμάν. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ακόμα ανακοινώσει τη συμφωνία αλλά αυτό το έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος μέσω Instagram έριξε τη... βόμβα, με μια φωτογραφία από το γραφείο του μαζί με τον Τούρκο τεχνικό και τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Μια κίνηση αναμενόμενη, καθώς πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε φροντίσει να κάνει γνωστές τις προθέσεις του, λέγοντας πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να φτάσει τα ευρωπαϊκά της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να κρατήσει στο ΟΑΚΑ τον... Μαέστρο, Εργκίν Αταμάν.

Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» το είπε και το... έκανε, μιας και σε διάστημα ελάχιστων ημερών έκανε την επιθυμία και των δύο, πραγματικότητα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Εργκίν Αταμάν θα είναι προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης.

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω ότι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης, κ. Εργκίν Αταμάν, συμφώνησε να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μια φωτογραφία η οποία συνοδευόταν υπό τους... ήχους του «Μέχρι Τέλους» και του Νίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR «οδήγησε» την ομάδα του στην κατάκτηση του 7ου ετρωπαϊκού πρωταθλήματος και του 41ου Πρωταθλήματος Ελλάδας.

https://www.instagram.com/p/C9xTFkjskyL/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή