«Ελλαδάρα μπορείς» στο Παρίσι και «Δαίμονας» στον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος της Κυριακής (28/07).

Εθνική Ελλάδας Ολυμπιακοί Αγώνες 2024
INTIME SPORTS
1'

Η Εθνική επέστρεψε μετά από 16 χρόνια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στον πρώτο της αγώνα έδωσε μια τρομερή μάχη κόντρα στον Καναδά.

Όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος: «με ασταμάτητο Γιάννη (34π.) και τρομερή ψυχή, η Εθνική πάλεψε μέχρι το φινάλε με τον “made in NBA” Καναδά (79-86)». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «κοίταξε στα μάτια» τους NBAer Καναδούς κι έχει πλέον «”μάχες” πρόκρισης με Ισπανία (την Τρίτη) και Αυστραλία (την Παρασκευή)».

Επίσης, «Πετρούνιας για βάθρο», με τον «άρχοντα των κρίκων» να προκρίνεται στον τελικό της Κυριακής (4/8).

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν για τον 24χρονο διεθνή Νορβηγό εξτρέμ, Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος χαρακτηρίζεται «Δαίμονας» και «κόκκινο βέλος». Ο Όρτα παραμένει «στο λιμάνι του», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτηση του. «Στα 4,5 εκατ. ευρώ η χρυσή τομή», όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος.

Ο Παναθηναϊκός πάει «φουλ για μπακ», καθώς αποτελεί «απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα για τον ΠΑΟ, ενόψει του επόμενου γύρου σε Europa ή Conference League».

«Ξεκάθαρος!» ήταν ο Μάριος Ηλιόπουλος στην ΑΕΚ, καθώς με τρίτο ηχηρό «ΟΧΙ» του «έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα τους για πώληση του Ορμπελίν (σ.σ. Πινέδα)». Επίσης, υπογραμμίζεται ότι: «Κανένας παίκτης της ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξεπουληθεί. Μόνο προτάσεις με σωστό αντίτιμο, όπως συνέβη με τον Πόνσε, θα βάζει τη διοίκηση της «Ένωσης» σε διαδικασία σκέψης και κουβέντας».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή