Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έτσι θα περάσει η Εθνική στους «8» - Τα highlights του «θρίλερ» με Ισπανία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε highlights του Ισπανία – Ελλάδα και τα σενάρια πρόκρισης για την Εθνική στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ.

Βασίλης Τολιόπουλος
INTIME SPORTS
2'

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για δεύτερο σερί ματς έκανε κατάθεση ψυχής, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε 84-77 από την Ισπανία και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της με ρεκόρ 0-2. Η πρόκριση στους «8» μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο υπό προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει ακόμα και δεύτερη θέση.

Δείτε στο παρακάτω video τα highlights του Ισπανία - Ελλάδα

Η βασική προϋπόθεση

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αυστραλία την Παρασκευή (2/8, 14:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Για να ελπίζει σε κάνει στο συγκεκριμένο ματς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα πρέπει ο Καναδάς να κερδίσει του Αυστραλούς στο ματς που διεξάγεται αυτή την ώρα. Αν οι «Boomers» πάρουν τη νίκη, τότε η Εθνική μένει εκτός και μαθηματικά.

Αν η Αυστραλία ηττηθεί…

Σε περίπτωση που οι Καναδοί κερδίσουν την Αυστραλία, τότε η Ελλάδα θα πάει για νίκη την τελευταία αγωνιστική και θα θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αναλυτικά:

  1. Νίκη της Ελλάδας επί της Αυστραλίας και της Ισπανίας επί του Καναδά: Η Εθνική θα είναι τρίτη και θα ελπίζει να είναι μια από τις δύο καλύτερες που περνούν στα προημιτελικά.
  2. Νίκη της Ελλάδας μέχρι 2 πόντους και ήττα της Ισπανίας: Θα υπάρξει τριπλή, με την Εθνική να μένει τέταρτη κι εκτός συνέχειας.
  3. Νίκη της Ελλάδας με 3-9 πόντους και ήττα της Ισπανίας: Η Εθνική θα είναι τρίτη και θα ελπίζει να είναι μια από τις δύο καλύτερες που περνούν στα προημιτελικά.
  4. Νίκης της Ελλάδας με 10+ πόντους κι ήττα της Ισπανίας: Θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, με την Εθνική να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή