Εκλογές ΕΟΚ: Υποψήφιος ως ανεξάρτητος ο Τσαγκρώνης - Καταγγέλλει την ηλεκτρονική διαδικασία

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος σύμβουλος στις εκλογές της ΕΟΚ και καταγγέλλει τη νυν διοίκηση για τις μεθόδους της.  
INTIME SPORTS
1'

Για τις 15 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της ΕΟΚ, με τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη να ενημερώνει με ανακοίνωσή του πως θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος σύμβουλος.

Παράλληλα, καταγγέλλει τη νυν διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου για την ηλεκτρονική διαδικασία και προειδοποιεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας δηλώνω την πρόθεση μου να κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Με έκπληξη πληροφορήθηκα οτι η ΓΣ για την εκλογή Προέδρου και ΔΣ της ΕΟΚ θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά.

Για ποιο λογο; Φοβάσθε κάτι; Υπολογίζετε σε κάτι;

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισήχθη μεν με το άρθρο 45 ν.4778/21, σύμφωνα όμως με την σχετική αιτιολογική έκθεση η ως άνω δυνατότητα παράσχεθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της πανδημίας COVID.

Υπάρχει τώρα τέτοιο θέμα; Είναι δημοκρατικά ορθόδοξη αυτή η διαδικασία; Είναι διαφανής; Είναι, πια, νόμιμη;

Σας καλώ, συνεπώς, να αναβάλετε την ΓΣ και να την προσδιορίσετε εκ νέου σε κατάλληλο τόπο με ανοικτή, διαφανή, δημοκρατική και προσβάσιμη δια ζωσης διαδικασία.

Διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στην δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Τσαγκρωνης».

Σχετικές ειδήσεις