NBA: Ο Τζεφ Μπέζος θέλει να αγοράσει τους πρωταθλητές Σέλτικς δίνοντας πάνω από 6 δισ. δολάρια!

NBA: Ο Τζεφ Μπέζος θέλει εδώ και καιρό να επενδύσει στον αθλητισμό των ΗΠΑ κι είναι πιθανό να το κάνει αγοράζοντας τους πρωταθλητές, Σέλτικς.

Μπόστον Σέλτικς Τζεφ Μπέζος
EPA
2'

Η φήμη ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες όταν ο Κέβιν Γκαρνέτ το είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα.

O podcaster, Μπιλ Σίμονς έβαλε για τα καλά στο «κάδρο» τον 60χρονο επιχειρηματία, ο οποίος είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Μετά από 22 χρόνια, η νυν ιδιοκτησία έχει αποφασίσει να πουλήσει την ομάδα της Βοστόνης και ζητάει ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6.000.000.000 δολάρια, ήτοι κατά σχεδόν 17 φορές μεγαλύτερο από εκείνο που είχε δώσει για να την αποκτήσει τη σεζόν 2002/03.

Ο Μπέζος, φυσικά, είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να δώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα και δεν αποκλείεται να το πράξει, καθώς η επιθυμία του να επενδύσει στον αθλητισμό φαίνεται ότι είναι μεγάλη.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει ομάδα του NFL, αλλά τόσο στην περίπτωση των Ουάσινγκτον Κομάντερς, όσο και σε αυτή των Σιάτλ Σίχοκς, το φινάλε δεν ήταν αίσιο. Ενδεχομένως, οι Σέλτικς να αποτελέσουν την τρίτη και… φαρμακερή.

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες οι «Κέλτες» επικράτησαν με 4-1 νίκες των Μάβερικς και κατέκτησαν το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Με αυτό τον τρόπο έγραψαν ιστορία, καθώς ξεπέρασαν τους Λέικερς κι έγιναν η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του NBA.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή