Νίκος Παππάς: Επιστροφή στη δράση για τον ευρωβουλευτή - Συμπαίκτης ξανά με τον Αντώνη Φώτση

Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με τον Ηλυσιακό να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Παππάς: Επιστροφή στη δράση για τον ευρωβουλευτή - Συμπαίκτης ξανά με τον Αντώνη Φώτση
INTIME SPORTS
1'

Μετά από μια πλούσια μπασκετική καριέρα, με σημαντικές διακρίσεις και τη θητεία του στον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει, ο Νίκος Παππάς έχει στραφεί στην πολιτική.

Πρόσφατα εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ μακριά από το μπάσκετ.

Ο 34χρονος γκαρντ επιστρέφει στη δράση και θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική με τον Ηλυσιακό. Εκεί που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και ο Αντώνης Φώτσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν ξέρω αν είναι "βόμβα μεγατόνων" ή όχι!! Εξάλλου εμείς στην οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ!! Το μόνο που ξέρω όμως σίγουρα είναι πως όταν ακούω τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ να μου λέει πάμε δυνατά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αισθάνομαι ένα δέος, μια υπερηφάνεια αλλά και υπέρτατη τιμή που ηγούμαι αυτού του τόσου μεγάλου και ιστορικού σωματείου!!

Περισσότερα λόγια θα ήταν περιττά και πολύ φτωχά για να αποτυπώσουν το πραγματικό μέγεθος αυτής της τεράστιας μεταγραφής για τον σύλλογο μας και για ολόκληρη την πόλη μας!! Αν αναλογιστεί κανείς το βάρος "κάποιων" παικτών που μας τιμούν με την παρουσία τους τότε σίγουρα θα καταλάβει ότι ο ΗΛΥ μας είναι, αν όχι το πιο ιστορικό, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού...!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή