Παναθηναϊκός AKTOR: Προσαρμόζεται ο Μπράουν, ενθουσιασμένος ο Παπαπέτρου με το κλίμα (vid)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την προετοιμασία στη Σλοβενία, με τον Λορέντζο Μπράουν να σχολιάζει την προσαρμογή του στο αγωνιστικό πλάνο του Εργκίν Αταμάν.

Παναθηναϊκός AKTOR: Προσαρμόζεται ο Μπράουν, ενθουσιασμένος ο Παπαπέτρου με το κλίμα (vid)
INTIME SPORTS
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συμπλήρωσε 4 μέρες σκληρής προετοιμασίας στη Σλοβενία, με διπλές προπονήσεις και πολύ τρέξιμο.

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο μέχρι στιγμής, μιας και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν φτάνει απόψε στην Αθήνα κι αφού περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις κι εγκατασταθεί στην πόλη, θα ενσωματωθεί στην αποστολή για τα φιλικά στη Λιουμπλιάνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην κάμερα των social media των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό και την προσαρμογή του σε όσα θέλει ο Εργκίν Αταμάν.

«Δουλεύουμε όλοι σκληρά. Πρώτα από όλα μου αρέσει η θέα εδώ που είμαστε. Προσπαθώ να συνηθίσω την ομάδα, να βρω την ισορροπία μου, να προσαρμοστώ στο σύστημα της ομάδας και στον ρυθμό που πρέπει να ακολουθούμε. Είναι καταπληκτικά» τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα κι ανάμεσα σε όλους τους παίκτες. «Το κλίμα είναι πολύ ωραία πραγματικά. Είναι φοβερή εμπειρία να είμαστε εδώ. Περνάμε πολύ ωραία και η ομάδα έχει αρχίσει να "σφίγγει" και να αποκτά χημεία».

Τέλος, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για τις σκληρές και κοπιαστικές προπονήσεις, αλλά και τη βελτίωση που βλέπει στον Παναθηναϊκό κάθε μέρα που περνάει. «Δουλεύουμε πολύ, πολύ σκληρά, δύο φορές την ημέρα. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά είναι εξαιρετικά. Είμαστε εδώ, στα βουνά... Είμαι χαρούμενος και γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή