Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέφουν - Το πρώτο τεστ και οι απόντες

Παναθηναϊκός AKTOR: Η ομάδα του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην Λουμπλιάνα και την Παρασκευή (06/09) θα δώσει τον πρώτο φιλικό της αγώνα, κόντρα στην Τσεντεβίτα.

Παναθηναϊκός AKTOR
Το πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν δίνουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης
INTIME SPORTS
3'

Ώρα για… δράση για τον 7 φορές πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (06/09) θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας, επί σλοβενικού εδάφους.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της Τσεντεβίτα και στο πρόγραμμα της Παρασκευής (06/09) θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα ομάδα (19:00).

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους, με τον Εργκίν Αταμάν να τονίζει ότι αυτές τις πρώτες ημέρες η ομάδα του έριξε το βάρος στην φυσική κατάσταση μιας και ο κορμός έχει παραμείνει ο ίδιος και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν: «Τελειώσαμε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Κάναμε καλή δουλειά στο βουνό και στην Κράντσκα Γκόρα. Τώρα φυσικά θα πάμε στη Λιουμπλιάνα για δύο αγώνες προετοιμασίας.

Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις επόμενες ημέρες, όπως ο Κέντρικ Ναν, ο Ματίας Λεσόρ και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο Κώστας Σλούκας έκανε τη δική του προετοιμασία εδώ, δεν ξεκίνησε με την ομάδα. Το ίδιο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Όλοι οι άλλοι είχαν μια καλή εβδομάδα στην προετοιμασία.

Το σύστημά μας είναι το ίδιο, οπότε απλά προετοιμαζόμαστε σωματικά και πνευματικά. Έχουμε πολύ χρόνο για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν».

Οι απόντες

Οι μόνοι που θα απέχουν από τον αγώνα της Παρασκευής (06/09) είναι οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, που ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα, ενώ οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζουν το δικό τους προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Όπως είναι φυσιολογικό τα… φώτα των προβολέων αναμένεται να πέσουν πάνω στον Λορένζο Μπράουν, ο οποίος θα καταθέσει για πρώτη φορά τα δείγματα γραφής του με το «τριφύλλι» στο στήθος, ενώ το ντεμπούτο του - έστω και ανεπίσημα - με τα πράσινα δεν αποκλείεται να κάνει και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ο οποίος μπήκε την Πέμπτη (05/09) με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου των πρωταθλητών.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας θα αναμετρηθούν η Εφές με την Μπάγερν, με τον ένα εκ των δύο να βρεθεί αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού AKTOR στον μικρό ή τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Τίμησε τον Ντράζεν ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δε θα μπορούσε να λείψει από τον αγώνα της Πέμπτης (05/09) που διοργανώθηκε στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς με την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ να δίνει το «παρών». Από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν τετραμελή παρουσία, μιας και εκτός του Εργκίν Αταμάν το «παρών» στον αγώνα έδωσαν και οι Ματίας Λεσόρ, ο τεχνικός διευθυντής Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Basketball and Communication Director της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή