Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν - Να υπερασπιστούμε το στέμμα μας μέχρι τέλους»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε το ρόστερ του για τη νέα σεζόν με μια ακόμα μεταγραφική βόμβα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο διοικητικός ηγέτης του πρωταθλητή Ευρώπης έστειλε το μήνυμα για υπεράσπιση του τίτλου.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν - Να υπερασπιστούμε το στέμμα μας μέχρι τέλους»
STOLIS_VAG
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR άφησε ξανά άφωνη όλη την Ευρώπη.

Όπως είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι με τις συμφωνίες που πέτυχε με τους Εργκίν Αταμάν, Κώστα Σλούκα και τους υπόλοιπους αστέρες, όπως έκανε τον περασμένο Μάιο σηκώνοντας την 7η ευρωπαϊκή του κούπα μέσα στο Βερολίνο.

Έτσι και φέτος μετά τις μεταγραφικές «βόμβες» με τον Λορέντζο Μπράουν και τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, έριξε τη μεγαλύτερη όλων με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν, φτιάχνοντας μια ευρωπαϊκή «Dream Team».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει πλέον ως μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί τους τίτλους του και να κάνει το «back to back» σε Euroleague και Ελλάδα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέλνει το δικό του μήνυμα με ανάρτηση στα social media, μιας φωτογραφίας με το ρόστερ της νέας σεζόν.

«"Έφτασες στην κορυφή, αλλά πρέπει ακόμα να μάθεις πώς να την κρατήσεις".

Όλοι θα θέλουν να νικήσουν τον Πρωταθλητή και να προσπαθήσουν να μας ρίξουν από την κορυφή.

Έχουμε την εμπειρία, το ταλέντο, το μυαλό, την υποστήριξη, την ώθηση και την οικογενειακή ατμόσφαιρα προκειμένου να παίξουμε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, να υπερασπιστούμε το στέμμα μας και να πάμε μέχρι τέλους για άλλη μια φορά!

Ελπίζω να έχουμε μια υγιή σεζόν 2024-25», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

https://www.instagram.com/p/C_pqlk2sst3/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
14:21ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Ρέθυμνο