Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Εργκίν Αταμάν στην «αγκαλιά» των φιλάθλων στην Κύπρο

Η αγάπη του κόσμου της Κύπρου προς τους πρωταθλητές Ευρώπης και τον Εργκίν Αταμάν είναι τέτοια που "οδήγησε" την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR να κανονίσει συνάντηση του προπονητή με τους φιλάθλους.

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Εργκίν Αταμάν στην «αγκαλιά» των φιλάθλων στην Κύπρο
1'

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR η οποία ανακοίνωσε πως σήμερα (16/9) το απόγευμα, πριν από την αναμέτρηση με τη Μακάμπι, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού στην Κύπρο, από την πρώτη στιγμή που η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης πάτησε το... πόδι της στο νησί, έχει δείξει την απίστευτη τρέλα και αγάπη της προς την ομάδα «σκλαβώνοντας» άπαντες στο κλαμπ.

Για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αποφάσισε να κανονίσει ένα... τετ α τετ του Εργκίν Αταμάν με τον κόσμο, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του, να φωτογραφηθούν, αλλά και να πάρουν τα αυτόγραφά τους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η αγάπη που δείχνει η Κύπρος στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι απερίγραπτη.

Γι' αυτόν το λόγο και κατόπιν δικής του επιθυμίας, ο Εργκίν Αταμάν θα βρίσκεται σήμερα (16/9), από τις 16:30 έως τις 17:30, στο λόμπι του ξενοδοχείου Hilton Nicosia, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας.

Σας ευχαριστούμε».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή