Αταμάν: «Ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα κερδίζουν»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε θέση για το πανό που «σηκώθηκε» κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στη Μακάμπι.

Εργκίν Αταμάν
INTIME SPORTS
2'

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Εργκίν Αταμάν, μέσω τωv social media, για το πανό που σηκώθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα των πρωταθλητών Ευρώπης με τη Μακάμπι, τονίζοντας ότι ο αθλητισμός και η φιλία θα κερδίζουν πάντα.

Αναλυτικά:

«Εγώ ο Εργκίν Αταμάν, ως επικεφαλής προπονητής του Παναθηναϊκού για τα "θρυλικά" επιτεύγματα της περασμένης σεζόν, στήριξα το τουρνουά που θα παίξει εδώ η ομάδα μου θα συμβάλει στη "φιλία και στην ειρήνη" και ήρθα εδώ με πολύ καλά συναισθήματα.

Την πρώτη μέρα στο αεροδρόμιο δέχτηκα μια πολύ ωραία υποδοχή. Η αληθινή αγάπη στα μάτια των ανθρώπων με έκανε τόσο ευτυχισμένο.

Γνώρισα εκατοντάδες οπαδούς του μπάσκετ στα αυτόγραφα στο ξενοδοχείο. Αυτή η ατμόσφαιρα φιλίας και ειρήνης ήταν πολλά υποσχόμενη για όλους μας.

Χθες όμως, στο γήπεδο που πρέπει να κυριαρχεί ο αθλητισμός και η φιλία, άνοιξε πολιτικό πανό από μια ομάδα ατόμων που δεν μπορεί να συγκριθεί με την φιλοξενία που είδα εδώ. Έτσι αντέδρασα με τον πιο δύσκολο τρόπο για να επιστήσω την προσοχή σε αυτή την κατάσταση.

Τα γήπεδα είναι τόπος φιλίας και ειρήνης, όχι πολιτικής. Ξέρω ότι οι άνθρωποι που ανοίγουν αυτό το πανό δεν θα επηρεάσουν τα συναισθήματα των χιλιάδων ανθρώπων που είναι εδώ δείχνοντας αγάπη σε εμένα και την ομάδα μου από την πρώτη μέρα.

Πάντα θα έχουμε μια πολύ ξεχωριστή αγάπη μεταξύ τους. Ό,τι κι αν συμβεί ξανά με τον ίδιο τρόπο, η αγάπη μου για όλους τους πραγματικούς οπαδούς του μπάσκετ εδώ έξω θα παραμένει πάντα η ίδια.

Γιατί το πιο δυνατό πράγμα που μας ενώνει μαζί τους είναι η αγάπη μας για το μπάσκετ. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα κερδίζουν...

Εργκίν Αταμάν».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή