ΑΕΚ – Φενέρμπαχτσε 75-85: Ήττα με θετικό πρόσημο! | Ολιγόλεπτη διακοπή λόγω… Τσαρούχα

ΑΕΚ – Φενέρμπαχτσε: Η «Ένωση» ηττήθηκε 75-85 από την τουρκική ομάδα, αλλά έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα σε ομάδα της Euroleague – Ολιγόλεπτη διακοπή στο πρώτο ημίχρονο, λόγω υβριστικών κατά της Βάσω Τσαρούχα.

Γκραντ Γκόλντεν ΑΕΚ
INTIME SPORTS
1'

Στα αποκαλυπτήρια της στο Olympic Hall της Φυλής, η ΑΕΚ άφησε υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν σε Basket League και Basketball Champions League.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Παρί στο Βελιγράδι, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα κοίταξαν στα μάτια τη Φενέρμπαχτσε της Euroleague.

Η ποιότητα της τουρκικής ομάδας έκανε τη διαφορά στο τέλος, αλλά αυτό δεν αλλάζει το άκρως θετικό πρόσημο που μπαίνει στην εμφάνιση της «Ένωσης».

Ο Γκαρντ Γκόλντεν ήταν χωρίς αμφιβολία ο παίκτης που άρεσε για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι να θυμίσουμε ότι έπαιξαν δίχως τον Χάντερ Χέιλ, ενώ εξακολουθεί να ψάχνει τον βασικό σέντερ της.

Στο 14’ η αναμέτρηση διακόπηκε για λίγα λεπτά, λόγω υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν κατά της Βάσω Τσαρούχας. Η Ελληνίδα ρέφερι συζήτησε με τους άλλους δύο διαιτητές (Τσολάκος, Τσώνος) κι αφού έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα το φιλικό συνεχίστηκε, έπειτα από 2-3 λεπτά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή