Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν μια μοναδική εμπειρία»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, υπογραμμίζοντας ότι συγκρίνεται με το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Μπακς το 2021 – Ο λόγος που «θα ήθελα να είμαι η… Θεά Αφροδίτη».

Γιάννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
INTIME SPORTS
1'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα το καλοκαίρι, καθώς αγωνίστηκε με την Εθνική στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ενώ ήταν και σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης.

Ο ηγέτης των Μπακς κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη εμπειρία στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της Media Day των «ελαφιών». Ο Giannis υπογράμμισε ότι η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν εξίσου ιστορική με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου. Συγκρίνεται με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος. Είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει. Το Ολυμπιακό πνεύμα, το Ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες… Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε. Ήταν μία μοναδική εμπειρία».

Ο Αντετοκούνμπο κλήθηκε να απαντήσει και σε μια… διαφορετική ερώτηση. Συγκεκριμένα, τον ρώτησαν «Ποιος θεός θα ήθελες να είσαι;», με τον ίδιο να απαντά με… αφοπλιστικό τρόπο ότι: «Θα ήθελα να είμαι η Αφροδίτη, γιατί είναι η θεά του Έρωτα! Σωστά; Ακριβώς αυτό!».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή