Περιστέρι: Στο κυνήγι της πρώτης νίκης στο Basketball Champions League

Περιστέρι: Την Μούρθια φιλοξενεί η αθηναϊκή ομάδα με στόχο την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League.

Περιστέρι
Η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας αναζητά την πρώτη της νίκη στο BCL
EUROKINISSI
1'

Έναν πολύ σημαντικό αγώνα, για τη συνέχεια της διοργάνωσης, δίνει την Τρίτη (08/10) το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη αντιμετωπίζει τη Μούρθια και θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη, μετά την ήττα της από FMP Βελιγραδίου 70-58, στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Η αποστολή του Περιστερίου μόνο εύκολη δε θα είναι καθώς η ισπανική ομάδα ξεκίνησε επίσης με ήττα από την τουρκική Μανίσα τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να μην χάσουν έδαφος για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Βαγγέλης Ζούγρης μιλώντας για την αποψινή αναμέτρηση είπε «Έχουμε μπροστά μας την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο γήπεδο μας. Η Μούρθια είναι μια πολύ καλή και πληρέστατη ομάδα, που ψάχνει την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League. Το ίδιο όμως και εμείς! Πρέπει να προσέξουμε πολύ το παιχνίδι τους στον αιφνιδιασμό και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, έτσι ώστε να καθορίσουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και όχι ο αντίπαλος».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή