«Παρέλαση, επέλαση» ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ΣΕΦ: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος της Δευτέρας (28/10).

Αθλητικά πρωτοσέλιδα
INTIME SPORTS
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την GBL, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν.

Η παρέλαση των «πράσινων» στο ΣΕΦ κυριαρχεί στα αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Μάλιστα, η λέξη «παρέλαση» έχει την… τιμητική της κι όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος «με βήμα… πρωταθλητή ο Παναθηναϊκός, που ήταν ανώτερος σε όλα κι επικράτησε δίκαια στο πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος», ενώ ο Ολυμπιακός είχε «άθλια εικόνα».

Στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει «πίκρα παντού», καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα ηττήθηκε από τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη. «Τα είχε χαμένα. Χωρίς ιδέες ο Ολυμπιακός», ενώ υπήρξε «Σοκ με Γιαζίτσι. Όλα δείχνουν ότι υπέστη ρήξη χιαστού».

«ΤιΜορόν» στο ΟΑΚΑ: «Με το έξοδο γκολ του Ισπανού παιχταρά ο Άρης τελείωσε (1-1) κάθε συζήτηση για την «τραγωδία Αλόνσο» στον Παναθηναϊκό και φιγουράρει μόνος στην κορυφή».

Στην ΑΕΚ υπάρχει η προτροπή προς Ματίας Αλμέιδα και παίκτες: «Πιστέψτε το και γυρίστε το!», όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος «ο κόσμος σας αγαπάει και σας στηρίζει ΠΑΝΤΟΥ. Η διοίκηση είναι δίπλα σας σε όλα και δίνει με πάθος μάχη κόντρα σε όλους».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή