Έναρξη Εuroleague: Δοκιμασία στη Ρωσία για τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε

Ξεκινάει ο φετινός μαραθώνιος της Euroleague για όλες τις ομάδες και φυσικά για τις ελληνικές, με τους Πράσινους του Σάσα Τζόρτζεβιτς να ρίχνονται στην μάχη για το πρώτο φετινό ροζ φύλλο στη διοργάνωση (16/10, 18:00).
2'

Οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει με δύο μεγάλες νίκες τη σεζόν, σε ΣΕΦ και Αλεξάνδρειο γεμίζοντας αισιοδοξία τον κόσμο τους για την έκβαση της χρονιάς μετά από μία κακή περσινή. Μετά λοιπόν από τα πρώτα παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις έφτασε η ώρα για το πρώτο «ευρωπαϊκό» τζάμπολ της χρονιάς, με το DNA του «τριφύλλι» να αποζητά μία καλή ευρωπαϊκή χρονιά και παρουσία σε Final 4, καθώς φέτος συμπληρώνονται 4 χρόνια από την τελευταία παρουσία τους, αυτή στην Κωνσταντινούπολη (2012).

Με αντίπαλο τον Μπαρτζώκα

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να οδηγήσει την ομάδα του σε μία 3η σερί εκτός έδρας νίκη, για τη Euroleague αυτή τη φορά, στην έδρα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο οι δυνατές κόντρες με Ολυμπιακό και Άρη έχουν αυξήσει το βαθμό ετοιμότητας των Πρασίνων, που θέλουν το ροζ φύλλο και το νικηφόρο ξεκίνημα στον όμιλο.

Οι Πράσινοι επιθυμούν να επανέλθουν σε top επίπεδο στα Ευρωπαϊκά παρκέ και τα δείγματα γραφής τους μέχρι τώρα είναι ελπιδοφόρα.

Ωστόσο μετά και από την περσινή κακή σεζόν, οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν τον Παναθηναϊκό ως δυνατό μεν, αουτσάιντερ δε, για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Stoiximan.gr ειδικότερα να τον εμφανίζει έκτο στη σειρά (με ελκυστικότατη διψήφια τιμή) πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Η φετινή σεζόν, θα είναι σεζόν αποδείξεων για την ομάδα του «Σαλε» με το πρώτο εμπόδιο να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Μένει να δούμε αν το «τριφύλλι» έχει την ποιότητα που του έλειψε πέρυσι για να επανέλθει σε... υψηλές πτήσεις στα... αστέρια.