Live

Live : Ο τελικός της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ!

Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του τελικού στο άλμα επί κοντώ των γυναικών, με την Κατερίνα Στεφανίδη να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα. 

Live : Ο τελικός της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ!
INTIME SPORTS
2'

Η Ελλάδα… σαρώνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και οι αθλητές και αθλήτριές μας δίνουν τις «μάχες» τους για διακρίσεις. Η Κατερίνα Στεφανίδη λαμβάνει μέρος σε έναν απ’ τους δυσκολότερους τελικούς στο Παρίσι 2024. Στο άλμα επί κοντώ των γυναικών που διεξάγεται στο Stade de France.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, θα είναι η μοναδική Ελληνίδα ανάμεσα στις συμμετέχουσες, καθώς η Αρδιάδνη Αδαμοπούλου που είχε πάρει την πρόκριση για εκεί, στάθηκε άτυχη και τραυματίστηκε στον προκριματικό με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί.

Το χαμηλό όριο πρόκρισης μάλιστα, έφερε και συμμετοχή ρεκόρ από 19 αθλήτριες (είχαν προκριθεί 20 αρχικά), με τις προσπάθειες να αρχίζουν απ’ τα 4,40 μέτρα. Γι’ αυτό και ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:00, οι διοργανωτές έβαλαν τον τελικό του επί κοντώ γυναικών για τις 19:15. Ήδη έχουν εκφραστεί αρκετά παράπονα για το γεγονός, μεταξύ αυτών και η ίδια η Στεφανίδη.

Η έμπειρη επικοντίστρια μας, ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τους μεγάλους αγώνες. Έχει φετινό ρεκόρ 4,73μ. και ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Αναμένεται να είναι και πάλι πρωταγωνίστρια σε ένα τελικό όπου θα είναι όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, με εξαίρεση την Βρετανίδα Μόλι Κοντερί που ήταν άκυρη στον προκριματικό.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ μετά τη Ρώμη αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, που την κράτησε πίσω και δεν της επέτρεψε να κάνει όσους αγώνες θα ήθελε.

Στον τελικό μετέχει η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2023, Νίνα Κένεντι και η ολυμπιονίκης του Τόκιο Κέιτι Μουν-Ναζότ.

Αναλυτικά οι συμμετοχές στο άλμα επί κοντώ:

Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα)
Ιμοτζεν Αϊρις (Νέα Ζηλανδία)
Μαρί Ζουλί Μπονέν (Γαλλία)
Ρομπέϊλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλαα)
Λένε Ονσρουντ Ρέτζιους (Νορβηγία)
Τίνα Σούτεϊ (Σλοβενία)
Νινόν Σαπέλ (Γαλλία)
Αντζούλι Κνέσε (Γερμανία)
Ολίβια ΜακΤάγκαρτ (Νέα Ζηλανδία)
Ρομπέρτα Μπρούνι (Ιταλία)
Νίνα Κένεντι (Αυστραλία)
Αντζέλικα Μόσερ (Ελβετία)
Αμαλί Σβαμπίκοβα (Τσεχία)
Ελίνα Λμαπέλα (Φινλανδία)
Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς)
Ελίζα Μολιναρόλο (Ιταλία)
Κέιτι Μουν-Ναζότ (ΗΠΑ)
Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία)
Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία)

Δείτε την εξέλιξη του σπουδαίου τελικού στο άλμα επί κοντώ των γυναικών:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή