Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση του πατέρα του για το tweet που προκάλεσε αντιδράσεις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μία ανάρτηση του Έλληνα τενίστα στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, προκάλεσε αντιδράσεις - Τι απαντά ο πατέρας και προπονητής του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση του πατέρα του για το tweet που προκάλεσε αντιδράσεις
2'

Την Πέμπτη (3/12) ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία ανάρτηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Someone needs to build a Harrods in Greece. It’s about time» (μτφ. Κάποιος πρέπει να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα) έγραψε ο Έλληνας τενίστας και οι απαντήσεις άρχισαν να πέφτουν... βροχή.

Η πλειοψηφία σχολίασε αρνητικά την ανάρτηση αυτή εν μέσω πανδημίας, τη στιγμή που βρίσκονται εκατοντάδες Έλληνες στις ΜΕΘ και παλεύουν για τη ζωή τους. Κάποιοι έγραψαν πως αντί να γράψει για την ενίσχυση των νοσοκομείων και του συστήματος υγείας, εκείνος σκέφτηκε τα Harrods, ενώ δεν έλειψε και η σύγκριση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» προ ημερών βρέθηκε στα Σεπόλια και μοίρασε υπό άκρα μυστικότητα και μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περιοχής στην οποία μεγάλωσε στην Ελλάδα. Έτσι κάποια ξεκίνησαν τη σύγκριση ανάμεσα στην προσωπικότητα των δύο αθλητών και σήμερα ο πατέρας και προπονητής του, απάντησε στους επικριτές του γιου του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο Στέφανος έχει κάνει τεράστια πράγματα για το «Μαζί για το παιδί», αλλά και για άλλους οργανισμούς, χωρίς να το ανακοινώνει».

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τι ανέφερε:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή