Στέφανος Τσιτσιπάς: Πότε ρίχνεται στη μάχη στο Σινσινάτι – Ο πρώτος του αντίπαλος

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Σεμπάστιαν Κόρντα θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στο Western & Southern Open.

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images
1'

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο2 του ταμπό πέρασε bye στον δεύτερο γύρο του Masters στο Σινσινάτι, όπου θα αντιμετωπίσει στον 21χρονο Αμερικανό.

Ο Κόρντα επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-4) σε 84 λεπτά του Λάσλο Τζέρε και θα βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά. Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/8) όχι πριν τις 03:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD.

Το Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης εκμεταλλεύτηκε κόντρα στον Τζέρε τα άκρως υψηλά ποσοστά επιτυχίας του στο πρώτο σερβίς (31/36 πόντους, βλ. 86%). Από την άλλη ο Έλληνας τενίστας έχει γίνει τις τελευταίες ώρες θέμα συζήτησης για τις δηλώσεις του αναφορικά με τους εμβολιασμούς.

Ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού κι ότι δεν πρόκειται να το κάνει μέχρι να γίνει υποχρεωτικό για τους αθλητές. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν μου έχει πει κάτι. Κανένας δεν έχει θεωρήσει υποχρεωτικό το να είσαι εμβολιασμένος. Κάποια στιγμή θα το κάνω, είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι υποχρεωτικό για να αγωνιστώ, συνεπώς δεν πρόκειται να το κάνω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Η πρώτη συνέντευξη Τύπου των Ταλιμπάν - Δεν θέλουμε κανέναν εσωτερικό ή εξωτερικό εχθρό

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή