Roland Garros: Μυθική πρόκριση του Τζόκοβιτς σε ματσάρα 4 ωρών και 39 λεπτών!

Μετά από μια συναρπαστική μάχη ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την ανατροπή κόντρα στον Φραν Σερούντολο και με νίκη 3-2 σετ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros!
Roland Garros: Μυθική πρόκριση του Τζόκοβιτς σε ματσάρα 4 ωρών και 39 λεπτών!
ΑΠΕ - ΜΠΕ
2'

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέδωσε για μια ακόμα φορά μαθήματα πάθους, μαχητικής ψυχής και εντυπωσιακού τένις.

Παρότι έμεινε πίσω με 1-2 σετ, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, μάτωσε στο χέρι και βρέθηκε δύο games μακριά από την ήττα στο τέταρτο σετ (2-4), ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έκανε την τεράστια ανατροπή κόντρα στον Φραν Σερούντολο και πήρε τη νίκη με 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3 σε 4 ώρες και 39 λεπτά!

Μαζί και την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros.

Παρότι στο ξεκίνημα φάνηκε ότι δεν θα συναντούσε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον 27χρονο Αργεντινό κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-1, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το «Νολε».

Ο Σερούντολο «απάντησε» παίρνοντας δύο σετ (7-5, 6-3) και προς στιγμή φάνηκε πώς ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ίσως τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

Προηγήθηκε με 4-2 στα games του τέταρου σετ όντας ασταμάτητος μέχρι εκείνο το σημείο. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, όμως, και κάτοχος των περισσότερων τίτλων Grand Slam στα χρονικά του τένις (24) ενώ έδειχνε πως δεν ήταν σε καλό βράδυ κι έτοιμος να παραδοθεί, γύρισε το «διακόπτη» ισοφαρίζοντας σε 2-2 (7-5).

Μετά από μεγάλη μάχη στο 5ο σετ, ο Τζόκοβιτς κατάφερε να βγει νικητής με 6-3 και να πανηγυρίσει απόλυτα δικαιολογημένα τη μεγάλη του νίκη χάρη στην οποία συνεχίζει στο τουρνουά με στόχο να σηκώσει τον 25ο major τίτλο του! Νίκη που ήταν η 370ή σε επίπεδο Grand Slam!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή