Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κλείνει» το πρόγραμμα ο προημιτελικός του Roland Garros με τον Κάρλος Αλκαράθ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (4/6) τον Κάρλος Αλκαράθ για τα προημιτελικά του Roland Garros.
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κλείνει» το πρόγραμμα ο προημιτελικός του Roland Garros με τον Κάρλος Αλκαράθ
ΑΠΕ - ΜΠΕ
1'

Αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση στη φετινή του πορεία στο Roland Garros βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ για τα προημιτελικά του σπουδαίου Γκραν Σλαμ.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα και το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι αυτό που θα «κλείσει» το πρόγραμμα της Τρίτης (4/6).

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει το νωρίτερο στις 21:15 ώρα Ελλάδας και θα διεξαχθεί στο κεντρικό court του τουρνουά, Phillippe Chatrier.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του Τσιτσιπά σε αυτό το court, στο φετινό Roland Garros, μιας και τις προηγούμενες τις έχει δώσει στο δεύτερο court Suzanne Lenglen.

Οι δύο τενίστες έχουν βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωποι, με τον Αλκαράθ να μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα στον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο νικητής του μεταξύ τους προημιτελικού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός τον τενίστα που θα πάρει την πρόκριση στο ζευγάρι Σίνερ - Ντιμιτρόφ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή