Wimbledon: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έμαθαν τους αντιπάλους τους – Πού θα δείτε τους αγώνες

Wimbledon: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Grand Slam του Λονδίνου, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα (1/7).
Στέφανος Τσιτσιπάς Μαρία Σάκκαρη
INTIME SPORTS
1'

Έφτασε η ώρα για την 137η έκδοση του Wimbledon, το οποίο μοιράζει φέτος 50.000.000 λίρες!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη κι οι υπόλοιποι μεγάλοι «σταρ» του τένις αναμένεται να δώσουν μεγάλες μάχες στο γρασίδι με στόχο να φτάσουν ως την κατάκτηση του ιστορικότερου τροπαίου.

Το μονοπάτι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ο Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα, Τάρο Ντάνιελ, ενώ αν προχωρήσει ενδέχεται να βρει μπροστά του τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά και τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά. Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται οι Γιανίκ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό κληρώθηκε κι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Αμερικανίδα, ΜαΚάρτνεϊ Κέσλερ, ενώ αν προχωρήσει θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αντρέεβα ή Σαμπαλένκα στα προημιτελικά και στα ημιτελικά πιθανές αντίπαλοι είναι οι Γκοφ (Νο2 του ταμπλό), Παολίνι (φιναλίστ του Roland Garros), Οσάκα κι Αζαρένκα.

Wimbledon-Novasports.jpg

Πού θα δείτε τους αγώνες

Το Wimbledon θα μεταδοθεί και τη φετινή χρονιά από τη Nova. Τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν τους αγώνες των Τσιτσιπά και Σάκκαρη, αλλά και όλη τη δράση από την 1η μέχρι τις 14 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, το Novasports Prime θα μεταδίδει όλους τους αγώνες του Centre Court μέχρι τα ημιτελικά και τους τελικούς και το Novasports6HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή