Το «πάμε Ελλαδάρα» κι η «γκάφα» στον Σηκουάνα: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (27/7)

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος του Σαββάτου (27/07).

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
INTIME SPORTS
1'

Η Εθνική μπάσκετ επιστρέφει έπειτα από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Σάββατο (27/7) κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Καναδά.

Η προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης» είναι από τα θέματα που ξεχωρίζουν στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας. Όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος, η «γαλανόλευκη» κάνει «πρεμιέρα απόψε στη Λιλ… κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί για μετάλλιο».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει αναφορά στην τελετή έναρξης, όπου «η ελληνική αποστολή άνοιξε την παρέλαση των χωρών», αλλά και στη γκάφα που έκανε ο τηλεσκηνοθέτης, οποίος «έχασε» τον (σημαιοφόρο) Γιάννη. Ο Αντετοκούνμπο μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν «περήφανοι σημαιοφόροι».

Στον Παναθηναϊκό «έρχονται κι άλλοι!», καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο προανήγγειλε ότι μετά τον Τετέ, το «τριφύλλι» θα μπολιαστεί με νέες σπουδαίες μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός «σκορπάει χαμόγελα», καθώς είχε «εξαιρετική εικόνα μεσοεπιθετικά» στο 2-2 με την Αλ Καντσιά.

Τέλος, στην ΑΕΚ βρίσκονται στο πλευρό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές και θα απουσιάσει για τους επόμενους 2,5 μήνες, ενώ υπάρχει «σοβαρότητα για την πρόκριση» κόντρα στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες. Τέλος, ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο Ορμπελίν Πινέδα «δεν πωλείται!».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:43ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα λειτουργία στο TikTok: