Ολυμπιακοί Αγώνες: Η βροχή ανέβαλε την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την αναβολή του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά λόγω των καιρικών συνθηκών στο Παρίσι.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η βροχή ανέβαλε την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά
epa11489238 Stefanos Tsitsipas of Greece in action during the semi final match against Matteo Berrettini of Italy at the Swiss Open tennis tournament in Gstaad, Switzerland, 20 July 2024. EPA/PETER KLAUNZER
1'

Αναβολή στην πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ενώ ο Έλληνας τενίστας ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Ζιζού Μπεργκς στον τρίτο αγώνα του «Simonne Mathieu» που δεν έχει οροφή, η βροχή δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Ο καιρός έχει φέρει σημαντικά προβλήματα στην αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως φάνηκε και στην τελετή έναρξης. Αρχικά είχε αποφασιστεί καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα του Τσιτσιπά, αλλά τελικά αναβλήθηκε η πρεμιέρα του.

Πέρα απ’ την αναμέτρηση του Στέφανου, υπήρξαν αναβολές και σε αρκετούς ακόμη αγώνες τένις, αλλά και στην πρώτη μέρα του skateboard.

Πλέον, όλα δείχνουν πως την Κυριακή (28/7) θα υπάρξει διπλή ελληνική πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το τένις. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν για πρώτη φορά ίδια μέρα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή