Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αιγύπτια ξιφομάχος είναι 7 μηνών έγκυος και «έλαμψε» στο τουρνουά!

Η Νάντα Χαφέζ δεν κατάφερε να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 θα μείνουν στην ιστορία εξαιτίας της.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αιγύπτια ξιφομάχος είναι 7 μηνών έγκυος και «έλαμψε» στο τουρνουά!
1'

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά των Ολυμπιακών Αγώνων έλαβε χώρα στο Παρίσι!

Όπως έγινε γνωστό, μία από τις συμμετέχουσες και συγκεκριμένα η Αιγύπτια ξιφομάχος, Νάντα Χάφεζ, «έγραψε» τη δική της Ιστορία στο Παρίσι καθώς έλαβε μέρος στο αγώνισμα ενώ διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Παρά την κατάστασή της έφτασε μέχρι την φάση των «16», όπου ηττήθηκε από τη Τζίγιουν Χιούνγκ από τη Νότια Κορέα.

Ήταν η ίδια που μετά τον αγώνα αποκάλυψε το γεγονός μέσω των social media με την είδηση να γίνεται viral!

https://www.instagram.com/p/C-A_dPbtIjD/

«Αυτό που φαίνεται, δύο αθλητές να αγωνίζονται, στην πραγματικότητα ήταν τρεις!

Ήμουν εγώ, η αντίπαλός μου και το αγέννητο μωρό μου! Το μωρό και εγώ έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές. Η περιπέτεια της εγκυμοσύνης από μόνη της είναι αρκετά δύσκολη, αλλά η προσπάθεια να διατηρήσω ισορροπία ανάμεσα στην καθημερινή μου ζωή και τον αθλητισμό ήταν πολύ κουραστική, αλλά άξιζε τον κόπο.

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι νιώθω υπερήφανη που βρέθηκα στις 16 καλύτερες του κόσμου! Είμαι τυχερή που έχω τη στήριξη του συζύγου και της οικογένειάς μου για να φτάσω μέχρι εδώ.

Αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι διαφορετικοί. Είμαι τρεις φορές Ολυμπιονίκης, αλλά αυτή τη φορά κουβαλάω μέσα μου έναν μικρό Ολυμπιονίκη!» ανέφερε η αθλήτρια, η οποία έχει ήδη συμμετάσχει στο Ρίο το 2016 και στο Τόκιο το 2021.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή