Μαρία Σάκκαρη: Πικρό αντίο στους Ολυμπιακούς Αγώνες - «Φτηνές δικαιολογίες η κούραση και η αϋπνία»

Η Μαρία Σάκκαρη πήγε στο Παρίσι με όνειρα και προσδοκίες για ένα μετάλλιο, αλλά εν τέλει «πνίγηκαν» στον Σηκουάνα.

Μαρία Σάκκαρη: Πικρό αντίο στους Ολυμπιακούς Αγώνες - «Φτηνές δικαιολογίες η κούραση και η αϋπνία»
INTIME SPORTS
2'

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και περίμενε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Μέσα σε 24 ώρες, η Μαρία Σάκκαρη είδε κάθε ελπίδα της για διάκριση και ίσως τη διεκδικήση ενός μεταλλίου, να «πνίγεται» στον Σηκουάνα.

Η αρχή έγινε με τον αποκλεισμό στο μεικτό διπλό, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, το βράδυ της Δευτέρας (29/7). Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο οδυνηρή. Κόντρα στη Μάρτα Κόστιουκ προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς, αλλά δεν το έκανε και αποκλείστηκε με ανατροπή από το ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία, από τη στιγμή που είχε λίγο νωρίτερα αποκλειστεί και η Κόκο Γκοφ, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει ο δρόμος για ένα μετάλλιο.

Στη συνέχεια ήρθε φυσιολογικά και ο αποκλεισμός στο διπλό των γυναικών με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Μετά το τέλος των δύο αγώνων, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη για να μιλήσει στην ΕΡΤ και δήλωσε στεναχωρημένη για την εξέλιξη του τουρνουά στο Παρίσι.

«Είναι δύσκολο να το περιγράψω και συγγνώμη που δεν ήρθα μετά τον αγώνα για δηλώσεις στη μεικτή ζώνη, αλλά έπρεπε να κάνω την αποθεραπεία μου και ήμουν πολύ κουρασμένη. Ήταν πολύ δύσκολο, προφανώς ήθελα πολλά παραπάνω από αυτή τη διοργάνωση κι από τον εαυτό μου. Ήλπιζα ότι κάτι καλό θα συνέβαινε αυτή την εβδομάδα. Κουράστηκα, δεν είχα κοιμηθεί καλά χθες το βράδυ γιατί τελείωσα αργά, αλλά αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες. Το ματς ήταν στα χέρια μου. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη», είπε σχετικά η Σάκκαρη.

Όσο για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέφερε: «Γνωριζόμαστε από τόσο μικρές, είμαστε πολύ φίλες κι είναι τρομερό ότι σήμερα παίξαμε στην πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη Δέσποινα, είμαι χαρούμενη και για τις δυο μας που ήμασταν ομάδα. Ήταν ατυχία που παίξαμε σήμερα, γιατί θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο νωρίς, να είχα κι εγώ περισσότερη ενέργεια μετά από ένα τόσο μεγάλο ματς. Θα δούμε αν προλαβαίνουμε άλλη μια τετραετία».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή