Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πάλεψε σαν θηρίο ο Τσιτσιπάς, αλλά λύγισε από τον σπουδαίο Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 7-6) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο Παρίσι.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πάλεψε σαν θηρίο ο Τσιτσιπάς, αλλά λύγισε από τον σπουδαίο Τζόκοβιτς
INTIME SPORTS
1'

Το όνειρο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έσβησε στα προημιτελικά, μετά την ήττα με 2-0 σετ (6-3, 7-6) σε 2 ώρες και 3 λεπτά, από το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε καλά στον αγώνα, αλλά ο Τζόκοβιτς ήταν ανίκητος και κάνοντας break στα μέσα του σετ κατάφερε να προηγηθεί με 1-0.

Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, ο 25χρονος Έλληνας ξεκίνησε εντυπωσιακά και με δύο break προηγήθηκε 4-0. Την ίδια ώρα ο Σέρβος έδειχνε να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να στείλει το ματς σε τρίτο σετ.

Ο Τζόκοβιτς αντεπιτέθηκε, μείωσε αρχικά σε 5-3, ο Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία για να πάρει το σετ (τριπλό set point), αλλά έχασε το σερβίς του και έτσι το σετ πήγε στο τάι μπρέικ. Εκεί το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 7-3 και πήρε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Εκεί ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Μουζέτι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή