Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Συγκλονισμένη η Εμμανουηλίδου μετά την πρόκριση - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά των 200 μέτρων και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Ολίβιας Φωτοπούλου.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί και στα ημιτελικά των 200μ. καθώς η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μετά την ολοκλήρωση και των τεσσάρων επαναληπτικών σειρών, εξασφάλισε την πρόκριση.

Η Ελληνίδα σπρίντερ είναι μία από τις 24 που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό απόψε στις 21:45.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν συγκινημένη, λίγη ώρα αφού έμαθε πως προκρίθηκε, στα ημιτελικά των 200μ. Ξέσπασε κλάματα αρχικά στην αγκαλιά της Ολίβιας Φωτοπούλου, η οποία επίσης πήρε την πρόκριση για λογαριασμό της Κύπρου, ενώ αμέσως μετά δεν μπορούσε να μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ από την συγκίνηση.

Λίγο μετά με δάκρυα στα μάτια έκανε δηλώσεις, αναφέροντας: «Είμαι στα ημιτελικά, ήταν η πιο δύσκολη κούρσα ψυχολογικά αυτή σήμερα. Δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να προκριθώ.

Νιώθω όμως ότι είμαι άτυχη, τυχαίνω πάντα στις πιο δύσκολες σειρές. Σημασία έχει ότι προκρίθηκα όμως. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, σωματικά ένιωθα τέλεια και μου βγήκε. Δεν ξέρω τι να πω... Η καρδιά μου χτυπά πάρα πολύ δυνατά, είμαι ευτυχισμένη.

Το απόγευμα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, εγώ και η Ολίβια (σ.σ. Φωτοπούλου από την Κύπρο)».

Τα ημιτελικά των 200μ. αρχίζουν απόψε (5/8) στις 21:45.

Σχετικές ειδήσεις