Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λύγισε η Πόλακ - «Βρέθηκε ουσία από κρέας στα ούρα μου, έκλαιγα δύο ημέρες»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελένη Πόλακ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ και στις δηλώσεις της ανέφερε ότι βρέθηκε μια ουσία στα ούρα της ύστερα από κατανάλωση κρέατος.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λύγισε η Πόλακ - «Βρέθηκε ουσία από κρέας στα ούρα μου, έκλαιγα δύο ημέρες»
INTIME SPORTS
3'

Η Ελένη Πόλακ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ και μετά το τέλος των προσπαθειών της μίλησε στη μικτή ζώνη, όπου αναφέρθηκε σε μία ουσία που βρέθηκε στα ούρα της ύστερα από κατανάλωση κρέατος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αλήθεια είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Ούτε μπορώ να το δεχθώ ότι έχει συμβεί. Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι έχω κάνει άκυρη στο 40, που το θεωρώ ότι είναι ύψος safe, γιατί το έχω κάνει 100 φορές. Αλήθεια, δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη για μένα. Γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ και εγώ και ο κύριος Μανώλης. Δεν ξέρω, είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά γενικά έχουν συμβεί ατυχίες.

Πριν τρεις μέρες βρέθηκε κάτι στα ούρα μου, το οποίο ήταν από κρέας και ήθελα πάρα πολύ να το πω, το ξέχασα έξω. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου πρωτεΐνες. Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου συμπληρώματα. Ήμουν τρεις μέρες πάρα πολύ χάλια πριν έρθω εδώ, που δεν θεωρώ ότι ήταν αυτό, δεν το λέω σαν δικαιολογία. Να προσέχει ο κόσμος τι τρώει.

Ήταν πολύ λιγότερο από το απαγορευμένο, προφανώς και για αυτό δεν αποκλείστηκα και κατάφερα να αγωνιστώ κανονικά. Απλά θέλω να πω στον κόσμο να προσέχει τι τρώει, τι δίνει στα παιδιά του. Εγώ έχω θέμα με το σίδηρό μου και πρέπει να τρώω καθημερινά κόκκινο κρέας. Κι αυτό από ότι φαίνεται βρίσκεται στα κόκκινα κρέατα, στα πουλερικά, αρνί, χοίρο, δηλαδή όλα.

Δεν ξέρω, εγώ ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά, γιατί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω και ήταν πολύ μεγάλο σοκ. Τις δύο πρώτες μέρες έκλαιγα, γιατί έλεγα 'έχασα τους Ολυμπιακούς Αγώνες', παρόλο που προσέχω τόσο. Δεν έφταιξε αυτό μέσα, δεν ήταν δικαιολογία. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, δεν ήταν αυτό. Εγώ ήμουν ψυχολογικά έτοιμη και καλά για τον αγώνα μου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου και δεν θα έβαζα ποτέ μία δικαιολογία.

Πάντα ό,τι κάνω μέσα στον αγώνα φταίω εγώ και αποκλειστικά εγώ. Μέσα στον αγώνα βγάζω τα προβλήματα έξω. Δεν έχει να κάνει με αυτό, απλά πραγματικά έχει καταντήσει επικίνδυνο το τι τρώμε. Εγώ αυτό έχω να πω, γιατί μετά που το είδα, αυτή η ουσία μπορεί να σου προκαλέσει μέχρι και καρδιακή προσβολή.

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι το κρέας που έφαγα είχε αυτή την ουσία. Είναι ουσιαστικά για την ανάπτυξη του ζώου, να γίνει πιο γρήγορα. Και έφαγα αυτό και δεν ξέρω, εγώ θεωρώ ότι αν είχε γίνει και πιο νωρίς, γιατί εγώ είχα πάει και σε έναν αγώνα στην Ολλανδία και το έφαγα. Μόνο εκεί μπορώ να σκεφτώ. Το τεστ έγινε στις 10/7 ας πούμε, αν είχε γίνει πιο νωρίς μπορεί να είχα ακυρωθεί. Εγώ το έφαγα στις 7 το βράδυ, γιατί μόνο εκείνη τη μέρα μπορώ να σκεφτώ να έφαγα κάτι από την ψησταριά που δεν ήξερα τι ήταν».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή