Εμμανουήλ Καραλής: Ο Τεντόγλου τον υποδέχθηκε με… πάλη! – «Θα χτυπήσετε», φώναζε ο Πομάσκι (video)

Εμμανουήλ Καραλής: Έναν δικό του, ξεχωριστό, τρόπο βρήκε ο Μίλτος Τεντόγλου για να υποδεχθεί τον «Manolo» στις προπονήσεις, μετά νέο πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στο Diamond League.

Εμμανουήλ Καραλής Μίλτος Τεντόγλου
Instagram / manolo
1'

Ο Εμμανουήλ Καραλής «πέταξε» πάνω από τα 6 μέτρα κι έβαλε το όνομα του δίπλα στους κορυφαίους στην ιστορία του άλματος επί κοντώ!

Στο Diamond League στη Σιλεσία βελτίωσε κατά επτά εκατοστά τη δική του καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα κι έγινε μόλις ο 29ος άλτης που μπαίνει στο «κλαμπ» των 6 μέτρων.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο «Manolo» πήγε στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσει τη «σκληρή» δουλειά, ενόψει τις συνέχειας. Εκεί, όμως, τον περίμενε ο Μίλτος Τεντόγλου με άγριες διαθέσεις!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Παρισιού υποδέχθηκε με… πάλη τον Καραλή, ο οποίος μοιράστηκε το ξεκαρδιστικό σκηνικό με τους δύο να… πιάνονται στα χέρια. Άλλωστε, πάντα ένας «κολλητός» φίλος βρίσκει έναν ξεχωριστό τρόπο να σου πει μπράβο, ειδικά όταν αυτός είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Το video, βέβαια, γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό, με την παρουσία του Γιώργου Πομάσκι, ο οποίος τους έλεγε γελώντας: «Θα χτυπήσετε ρε κανένα χέρι ή ώμο, σταματήστε δεν ακούτε, έχουμε σοβαρή δουλειά».

Δείτε το απίθανο video που ανέβασε στα social media ο Εμμανουήλ Καραλής:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή