Παραδοχή Τσιτσιπά μετά τη νέα αποτυχία - «Έχω χάσει την πείνα και τη χαρά για το τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε θύμα έκπληξης στον πρώτο γύρο του US Open και προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους της μεγάλης αγωνιστικής του πτώσης.

Παραδοχή Τσιτσιπά μετά τη νέα αποτυχία - «Έχω χάσει την πείνα και τη χαρά για το τένις»
INTIME SPORTS
1'

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την αγωνιστική του «κατρακύλα».

Μετά το απαράδεκτο ξέσπασμα κατά του πατέρα του, το οποίο οδήγησε και στην απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους σε αθλητικό επίπεδο, ο Έλληνας τενίστας γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό στο US Open.

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Θανάση Κοκκινάκη στον πρώτο γύρο του δημοφιλούς τουρνουά με 3-1 σετ και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε την αυτοκριτική του για την αγωνιστική πτώση που παρουσιάζει.

«Δεν μοιάζω σε τίποτα σε σύγκριση με τον παίκτη που ήμουν πριν. Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερος να παίζω με αδρεναλίνη, ένιωθα η ζωή μου να εξαρτάται από τον αγώνα. Και αυτό νομίζω έχει ξεθωριάσει, ας πούμε ότι το επίπεδο συνέπειάς μου δεν ήταν τόσο μεγάλο.

Θυμάμαι ότι η συγκέντρωσή μου ήταν στο υψηλότερο σημείο της, στο αποκορύφωμά της τότε και αυτό είναι κάτι που ένιωθα ότι είχε χάσει λίγο. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά νιώθω ότι χρειάζομαι να βρω ξανά την πείνα που είχα τότε και δεν είμαι άνθρωπος που νιώθει καλά ή που συμβιβάζεται με κανονικά πράγματα» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Όμως, θέλω να το επαναφέρω, γιατί τότε ένιωθα μεγάλη χαρά με το τένις. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την πτώση τους τελευταίους δύο μήνες. Θα το θεωρούσα ακόμη και ένα με δύο χρόνια, που νιώθω έτσι. Υποθέτω ότι μπόρεσα να το κρύψω κάπως το προηγούμενο διάστημα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή