US Open: Νέα μεγάλη έκπληξη! Αποκλείστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς – Χωρίς τίτλο Grand Slam μετά το 2017

US Open: Το Grand Slam των μεγάλων εκπλήξεων αποδεικνύεται το φετινό major τουρνουά στη Νέα Υόρκη, καθώς μετά τον Κάρλος Αλκαράθ έμεινε εκτός κι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Νόβακ Τζόκοβιτς
EPA/CJ GUNTHER
1'

Ο «Νόλε» ηττήθηκε 3-1 σετ (4-6, 4-6, 6-2, 4-6) από το Νο28, Αλεξέι Ποπίριν, σε αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο του US Open.

O αποκλεισμός αυτός, μάλιστα, έβαλε τέλος και σε ένα εντυπωσιακό σερί που έτρεχε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος ολοκληρώνει χρονιά δίχως τίτλο Grand Slam, για πρώτη φορά από το 2017.

Να θυμίσουμε ότι μια ημέρα νωρίτερα θύμα έκπληξης είχε πέσει κι ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος ηττήθηκε εύκολα με 3-0 σετ (6-1, 7-5, 6-4) από το Νο74, Φαν ντε Ζάντσχουλπ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ισπανού σε Grand Slam, έπειτα από 15 σερί νίκες.

Τζόκοβιτς: «Το χειρότερο τένις της καριέρας μου»

Ο Τζόκοβιτς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα που είχε διάρκεια 3 ώρες και 20 λεπτά παραδέχθηκε πώς «έπαιξα το χειρότερο τένις που έχω παίξει ποτέ, ειλικρινά. Το σερβίς μου ήταν, μακράν, το χειρότερο. Φυσικά δεν ήμουν φρέσκος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Ήταν ένα πολύ άσχημο ματς για εμένα και αυτό δεν είναι καλό, όταν είσαι ΟΚ σωματικά. Πρέπει να το αποδεχτώ, η ζωή προχωράει και θα επικεντρωθώ στα επόμενα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή