Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον τελικό Μιχαλεντζάκης, θα παλέψει για ένα μετάλλιο!

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό των 200μ. μεικτής SM8.

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024
Nikos Karanikolas / Hellenic Paralympic Committee
1'

Ο Έλληνας κολυμβητής θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον αγώνα που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (1/9), στις 18:58.

Ο Μιχαλεντζάκης με χρόνο 2:30.51 τερμάτισε τρίτος στην σειρά του και κατέλαβε την έκτη θέση στην τελική κατάταξη, ενώ την καλύτερη επίδοση στα προκριματικά έκανε ο Ντιόγκο Κανσέλα (Πορτογαλία) με 2:28.24.

Μετά τον αγώνα του δήλωσε στην μεικτή ζώνη: «Η κούρσα κύλησε καλά αν και θα ήθελα να πάω λίγο πιο γρήγορα και να ολοκληρώσω τρίτος ή τέταρτος. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης είναι η αλήθεια. Το πιστεύω και νιώθω καλά. Το κολυμβητήριο είναι εκπληκτικό όπως και το κλίμα που δημιουργεί ο κόσμος. Το απόγευμα αν κρατήσουμε μία επαφή με γρήγορο κολύμπι και στα τέσσερα 50άρια τότε θα πάμε πολύ καλύτερα. Ήθελα να πάω 2:28 με 2:29 τώρα το πρωί αλλά δεν βγήκε και η αλήθεια είναι ότι πήγα λίγο συγκρατημένα. Πρέπει να δω και την κούρσα για τυχόν λάθη. Θέλω να κάνω ένα νέο ατομικό ρεκόρ μετά από καιρό και πιστεύω ότι αν βγει ένας καλός χρόνος, θα κοιτάξουμε τις πρώτες θέσεις στα μάτια».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή