Τένις: Στα προημιτελικά της Αμβέρσας ο Τσιτσιπάς

Δυσκολεύτηκε σημαντικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά επικράτησε 2-1 σετ του Τιάγκο Σέιμπουτς Βιλντ και προκρίθηκε στους «8» του European Open.

Τένις: Στα προημιτελικά της Αμβέρσας ο Τσιτσιπάς
1'

Πραγματικό ντέρμπι αποδείχθηκε το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τιάγκο Σέιμπουτς Βιλντ για τους «16» του τουρνουά της Αμβέρσας. Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε με μεγάλη δυσκολία απέναντι στον Βραζιλιάνο που είναι Νο.80 στον κόσμο. Το τελικό 2-1 στέλνει τον Τσιτσιπά στα προημιτελικά.

Οι δύο τενίστες ήταν ισάξιοι στην αναμέτρηση και ουσιαστικά ο νικητής κρίθηκε στην εμπειρία του Τσιτσιπά. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος έβαλε δύσκολα στον Έλληνα τενίστα. Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε 7-6(5) για τον Στέφανο. Στο δεύτερο ο 24χρονος λατινοαμερικάνος έκανε break στο 7ο game και τελικά με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1.

Και το τρίτο σετ ήταν κλειστό και τελικά ο Τσιτσιπάς επικράτησε 7-5 παίρνοντας με κόπο την πρόκριση μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του European Open την Παρασκευή (18/10) στις 19:30, με αντίπαλο τον Τσέχο, Γίρι Λεχέτσκα, ο οποίος είναι Νο.33 στον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή