Ξέρεις τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα; Μπορείς να το αποδείξεις στο Fantasy Premier League!

Ξέρεις τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα; Μπορείς να το αποδείξεις στο Fantasy Premier League!
2'

Η «άμμος» στην κλεψύδρα αδειάζει, την Παρασκευή 9 Αυγούστου ξεκινά το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα του κόσμου, η. Στο παιχνίδι μπαίνεις κι εσύ, με το τουρνουά Fantasy του Stoiximan.gr, με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 250.000 ευρώ*!

Η Premier League, το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στη Γη, ανοίγει την αυλαία της την Παρασκευή 9 Αυγούστου, με την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νόριτς. Όλος ο ποδοσφαιρικός «πλανήτης» καταστρώνει τα πλάνα του και μπορείς κι εσύ να μπεις στο παιχνίδι!

Πόσες φορές όλοι μας, βλέποντας έναν αγώνα της Premier League, έχουμε «ψέξει» τον Πεπ Γκουαρντιόλα ή τον Γιούργκεν Κλοπ ή τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο ή τον Ουνάι Εμερι, για τις επιλογές τους στην ενδεκάδα; «Αν ήμουν εγώ, δεν θα έβαζα τον Κέιν στην ενδεκάδα, θα έβαζα τον Σον γιατί είναι πιο γρήγορος και μπορεί να κάνει ζημιά στην αντεπίθεση». Ή «Ο Γκάμπριελ Ζεσούς δεν έπαιξε καλά στο τελευταίο παιχνίδι, εγώ θα έβαζα ξανά στην ενδεκάδα τον Αγουέρο».

Σκέψεις που μέσες άκρες τις έχουμε κάνει όλοι μας, πλέον ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι ξέρουμε τον τρόπο για να οδηγήσουμε τη δική μας ομάδα στην κορυφή! Πώς; Μα με το Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr!

Το Fantasy Premier League σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις εσύ ο προπονητής της ομάδας των ονείρων σου και να κερδίσεις πλούσια έπαθλα, δίνοντας τις μάχες σου με τους υπόλοιπους «τεχνικούς». Στη διάθεσή σου έχεις ένα εικονικό μπάτζετ και μπορείς να επιλέξεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ενώ αν θέλεις μπορείς να δημιουργήσεις πολλαπλές ομάδες!

Και αν δεν τα πας καλά τη μία εβδομάδα, μην απογοητεύεσαι! Το Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr σου δίνει τη δυνατότητα, εκτός των επάθλων που αφορούν στο σύνολο των 38 αγωνιστικών της σεζόν, να διεκδικήσεις και επιπλέον έπαθλα για τον «Προπονητή της εβδομάδας» κ.α.

Στο χέρι σου είναι να μπεις στο παιχνίδι και να οδηγήσεις την ομάδα σου στην κορυφή, στο Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, τα 250.000 ευρώ αφορούν στο συνολικό ύψος επάθλων του Fantasy Premier League.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή