Πρεμιέρα για combo bets διπλασιασμού στην Super League

Η Super League επέστρεψε και το πρόγραμμα της Κυριακής είναι χορταστικό και παράλληλα μυρίζει… μπαρούτι! Άρης, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός την Πέμπτη είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στην πρεμιέρα θα πρέπει να νικήσουν, εκτός από τους αντιπάλους, και τον παράγοντα της κούρασης.

Στις 19:30 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί μπροστά στο κοινό τους φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το «δεξί», ενώ οι Θεσσαλονικείς στέκονται στο ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Περιμένουμε σφιχτό παιχνίδι και το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες στο τέλος να ικανοποιηθούν με τον βαθμό της ισοπαλίας μοιάζει πιθανό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι 3 από τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων -ανεξαρτήτως έδρας- στη Super League έληξαν «Χ». Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 1.98 και το «Χ» στο 90λεπτο κοστολογείται στο 3.20!

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV για να απολαύσει το ελληνικό πρωτάθλημα δωρεάν*

Μισή ώρα αργότερα (20:00) ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης θα κονταροχτυπηθούν στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι το φαβορί, όμως οι Αρκάδες δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Οι φιλοξενούμενοι στην Θεσσαλονίκη έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι ξέρουν σε επίπεδο τακτικής να εκμεταλλεύονται τα κενά που αφήνει στην άμυνα ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Αστέρας στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του εκεί σκόραρε και ηττήθηκε μόνο μια φορά (2-2, 3-2, 0-1). Στο 2.50 βρίσκουμε να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στην Τούμπα!

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με την αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κουμάντο στο παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι του Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να απαντήσουν με σκληρή άμυνα και αντεπιθέσεις. Θα υπάρξουν δύσκολες φάσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων καθώς οι Πειραιώτες θα ασκήσουν πίεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ένα ειδικό στοίχημα που σηκώνει συζήτηση είναι ο καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.80!

Τέλος, ανάμεσα στις 800+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.