Τα Κύθηρα «έστεψαν» πρωταθλητή Ευρώπης για το 2024

Ποδοσφαιρική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις από το Pamestoixima.gr

Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία ή μήπως κάποια ομάδα από τα «αουτσάιντερ»; Οι κάτοικοι των Κυθήρων ανέδειξαν το δικό τους φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο πλαίσιο μιας μοναδικής ποδοσφαιρικής βραδιάς, γεμάτη εκπλήξεις, που διοργάνωσε το Pamestoixima.gr στο νησί.

Το βράδυ της Τετάρτης, το Pamestoixima.gr έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν στο χωριό Ποταμός να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη τον αγώνα ανάμεσα στη Γεωργία και την Πορτογαλία στον 6ο όμιλο, όπου η Γεωργία πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στη φάση των «16».

Οι φίλαθλοι δημιούργησαν τη δική τους ποδοσφαιρική κερκίδα στην πλατεία του χωριού, ζώντας με ένταση την εξέλιξη του αγώνα, την ώρα που απολάμβαναν γευστικά «ποδοσφαιρικά» σνακ.

Η ποδοσφαιρική δράση συνδυάστηκε και με τη διασκέδαση, αφού, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με την παρέα τους σε παιχνίδια όπως το ποδοσφαιράκι και το sub-soccer, καθώς και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με…άρωμα EURO για να θυμούνται τη βραδιά.

Μάλιστα, εκτός από πρωταθλήτρια ομάδα, οι κάτοικοι των Κυθήρων «ανέδειξαν» και τον δικό τους MVP για την εφετινή διοργάνωση.

Δείτε παρακάτω τι «βλέπουν» οι κάτοικοι των Κυθήρων για την εφετινή κατάκτηση του Ευρωπαϊκού:

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα