Με μέταλλο νικητή για την νίκη και την πρόκριση στο 50!

Η Εθνική θα παλέψει για να μη μείνει εκτός δράσης στο μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη

H Εθνική αντιμετωπίζει την Αίγυπτο (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ώστε να… κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλό της στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η «Επίσημη Αγαπημένη» μπήκε σε μία νέα, ανανεωμένη εποχή με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της και έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση της νίκης στο Προολυμπιακό, κάτι που αυτόματα θα της δώσει και θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Εθνική θα παλέψει για να μη μείνει εκτός δράσης στο μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη και γνωρίζει πως πρέπει να κερδίσει τη Σλοβενία και την Κροατία στο δρόμο για την τελική επικράτηση στο τουρνουά που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη της Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά

Μέχρι τότε, όμως, η Ελλάδα καλείται να παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρή και έτοιμη στον αγώνα με την Αίγυπτο (21:00). Είναι προφανές πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι υπόλοιπο έμπειροι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη βρίσκονται πολλά… σκαλιά πιο πάνω από τους Αφρικανούς σε όλους τους τομείς και η πνευματική αντιμετώπιση της αναμέτρησης θα είναι το «κλειδί» για μία άνετη νίκη, που θα δώσει ψυχολογία και θα προσφέρει ηρεμία πριν τους… τελικούς με τους Σλοβένους του Λούκα Ντόντσιτς και τους Κροάτες του Μάριο Χεζόνια.

Μπασκετικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι προφανές πως η σοβαρή, συγκεντρωμένη και ορεξάτη Ελλάδα θα κερδίσει εύκολα τους Αιγύπτιους. Έτσι, το ενδεχόμενο για νίκη των γηπεδούχων με περισσότερους από 27 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Από εκεί και πέρα, είναι μία καλή ευκαιρία για τους Έλληνες να παίξουν ελεύθερα και να μοιράσουν θέαμα στον κόσμο που δεδομένα θα γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Γιάννης μπορεί να κάνει… πάρτι, το showtime που είδαμε στο φιλικό με τις Μπαχάμες μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και, λογικά, οι άμυνες θα χαλαρώσουν όταν η Εθνική εδραιώσει το προβάδισμά της. Με βάση τα παραπάνω, η πλάστιγγα γέρνει προς το Over 165,5 πόντων σε απόδοση 1.87.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.