Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ

Η σημερινή προσφορά του Pamestoixima.gr για τους αγώνες ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα και ΑΕΚ-Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες

Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ
2'

Τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους δίνουν σήμερα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη σε αγώνα για τη 2η προκριματική φάση του Champions League.

Στις 21:00 η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες από την Ανδόρα για την αντίστοιχη φάση του Conference League.

To Pamestoixima.gr έχει σήμερα σούπερ προσφορά* για τους αγώνες ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα και ΑΕΚ-Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες.

H αυριανή προσφορά* για τον αγώνα του Παναθηναϊκού

Αύριο μπαίνει στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης ο Παναθηναϊκός. Στις 21:00 αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ από τη Βουλγαρία, στην πρώτη αναμέτρησή τους για τη 2η προκριματική φάση του Europa League.

Η αυριανή σούπερ προσφορά* του Pamestoixima.gr είναι για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

PS Blog - Μεγάλος διαγωνισμός με εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Στο PS Blog, την νέα ιστοσελίδα του Pamestoixima.gr, σε περιμένει κι ένας μεγάλος διαγωνισμός*. Διεκδικείς εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2024-25, για να απολαμβάνεις όλους τους ελληνικούς αγώνες της «Ένωσης».

PS Rewards* - Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του Pamestoixima.gr

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης*, PS Rewards, είναι στο Pamestoixima.gr. Με το PS Rewards*, ολοκληρώνεις αποστολές, συγκεντρώνεις πόντους, ανεβαίνεις επίπεδα και κερδίζεις μοναδικά έπαθλα, όπως εισιτήρια αγώνων, δώρα τεχνολογίας και ταξίδια. Ανεβαίνοντας επίπεδα, κερδίζεις ακόμα περισσότερο! Το παιχνίδι σου επιβραβεύεται με το PSRewards. Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με αποκλειστικά προνόμια, προσφορές & δώρα! Αποκλειστικά για σένα!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή