Κερδίζει Ισπανία και προκρίνεται στην συνέχεια με απόδοση 100!

Δεύτερη αποστολή για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ στο Ολυμπιακό Τουρνουά με την καθοριστική μονομαχία με την Ισπανία (12:00) στη Λιλ!

Δεύτερη αποστολή για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ στο Ολυμπιακό Τουρνουά με την καθοριστική μονομαχία με την Ισπανία (12:00) στη Λιλ!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Καναδά (86-79) θέλει να απαντήσει και να αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αποκλειστική προσφορά* για την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η επιστροφή της «επίσημης αγαπημένης» σε Ολυμπιακό Τουρνουά συνδυάστηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς δεν πρέπει να λησμονηθεί πως απέναντι ήταν η 3η του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και μία από τις καλύτερες και πληρέστερες ομάδες του Ολυμπιακού Τουρνουά, με 10/12 ΝΒΑερς στη σύνθεσή της.

Παρότι η διαφορά έφτασε και στο -16 η Ελλάδα χάρη στον συγκλονιστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο (34 πόντοι) δεν τα παράτησε και κυνήγησε ως το τέλος τη νίκη, φτάνοντας ακόμα και σε διαφορά ενός καλαθιού, χάνοντας στις λεπτομέρειες στο φινάλε.

Η αναμέτρηση με τους Ισπανούς έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς με νίκη η Ελλάδα θα μπορέσει να μπει σε τροχιά πρόκρισης, ακόμα και ως μία εκ των καλύτερων τρίτων. Η επικράτηση της «γαλανόλευκης» στη Λιλ με χάντικαπ -4.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Ο Σπανούλης περιμένει από τους παίκτες του εκτός από αυταπάρνηση στην άμυνα, κάτι που έγινε στην τελική ευθεία του αγώνα της πρεμιέρας και λύσεις από παραπάνω παίκτες στην επίθεση.

Πέραν του Greek Freak, μόνο ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου είχε διψήφιο αριθμό πόντων (17), με τον Καλάθη να μένει στα ρηχά (3 πόντοι). Ο γκαρντ της Μονακό θα έχει τις ευκαιρίες του να σουτάρει ελεύθερος καθώς βασικό μέλημα της «φούρια ρόχα» θα είναι ο περιορισμός του Γιάννη. Οι Over 7.5 πόντοι του Καλάθη είναι σε απόδοση 1.89.

Οι Ισπανοί επίσης δεν μπήκαν νικηφόρα στο τουρνουά, καθώς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Αυστραλίας στην πρεμιέρα (92-80) με τον Γιουλ να έχει 17 πόντους δείχνοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνά την τέχνη του σκορ. Να έχει Over 8.5 πόντους ο γερόλυκος των Ιβήρων προσφέρεται στο 2.04.

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη Εθνικής Μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.