Τρεις σούπερ επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι πρόκρισης της Εθνικής!

Ματς ζωής και θανάτου για την Ελλάδα απέναντι στην Αυστραλία στην τελευταία στροφή του Α’ ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τρεις σούπερ επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι πρόκρισης της Εθνικής!
2'

Ματς ζωής και θανάτου για την Ελλάδα απέναντι στην Αυστραλία στην τελευταία στροφή του Α’ ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τις δυο ήττες από Καναδα (79-86) και Ισπανία (77-84), πρέπει να νικήσει τα «καγκουρό» για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην προημιτελική φάση.

Πλέον τα λάθη απαγορεύονται και οι παίχτες του Βασίλη Σπανούλη υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα και στις δυο πλευρές του παρκέ με στόχο μια μεγάλη νίκη. Ζητούμενο είναι να ξεπεράσουμε τους 80 πόντους και να «φρενάρουμε» τους Αυστραλούς, οι οποίοι επιθετικά σκοράρουν με άνεση. Over 168.5 πόντους στο παιχνίδι σε απόδοση 1.90!

Επιθετικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ασταμάτητος, όμως σ’ έναν «τελικό» θα χρειαστεί βοήθειες και από τους συμπαίχτες του. Ο Ντίνος Μήτογλου χρωστάει ένα μεγάλο ματς και απέναντι στην Ισπανία έχασε αρκετά ελεύθερα σουτ. Ο φόργουορντ της Εθνικής θα αναλάβει πρωτοβουλίες και σε ματς «do or die» δεν θα κρυφτεί. Over 7.5 πόντοι Μήτογλου σε απόδοση 2.01.

Άκρως επιδραστικός στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας είναι ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός της Εθνικής στο ματς με τον Καναδά έβαλε 19 πόντους και με την Ισπανία σκόραρε 9 πόντους. Συνολικά ο Παπανικολάου είναι ο δεύτερος σκόρερ της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Απέναντι στους Αυστραλούς η «γαλανολευκεη» πρέπει να λειτουργήσει σαν «γροθιά» πάνω στο παρκέ και ο αρχηγός θα πατήσει «γκάζι» σε άμυνα και επίθεση. Παπανικολάου Over 12.5 πόντοι, ριμπάουντ σε απόδοση 1.80.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή