Τρεις σούπερ επιλογές για την ιστορική πρόκριση της γαλανόλευκης!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ που δίνει στο Παρίσι ιστορικό προημιτελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία (12:00) με φόντο τη ζώνη των μεταλλίων!
INTIME SPORTS

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ που δίνει στο Παρίσι ιστορικό προημιτελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία (12:00) με φόντο τη ζώνη των μεταλλίων!

Η «επίσημη αγαπημένη» δεν πήγε απλά για τη συμμετοχή στο Παρίσι και το έδειξε στην πράξη. Απέναντι σε Καναδά (79-86) και Ισπανία (77-84) ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά με την Αυστραλία έδειξε τα δόντια της (71-77) και με αυτή τη νίκη κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά ως μία εκ των δύο καλύτερων τρίτων της φάσης των ομίλων.

Πλέον την περιμένει η πιο μεγάλη πρόκληση, καθώς στους τρεις προηγούμενους προημιτελικούς Ολυμπιακών Αγώνων (1996, 2004, 2008) δεν κατάφερε να κάνει το βήμα που θα την έφερνε στην τετράδα και τη ζώνη των μεταλλίων, ένα βήμα που θέλει να κάνει τώρα για να φλερτάρει με το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της ιστορίας της.

Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένη με πρώτο και κορυφαίο τον σούπερ σταρ των Μπακς, με τον άτυπο τίτλο του φαβορί να πηγαίνει στους Γερμανούς που έχουν κάνει επίδειξη δύναμης ως τώρα κόντρα σε Ιαπωνία (97-77), Βραζιλία (73-86) και Γαλλία (71-85) αλλά θα βρουν απέναντι ένα σύνολο που θα τα δώσει όλα έχοντας δείξει ότι δεν παραδίδεται αμαχητί. Το +7.5 χάντικαπ για την Ελλάδα είναι σε απόδοση 1.95.

Ο Γιάννης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα αναλάβει πρωτοβουλίες έχοντας στο μυαλό του και την χαμένη ευκαιρία στον προημιτελικό του 2022 στο Eurobasket. Το μεγάλο όπλο της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη είναι πρώτος σκόρερ στο Ολυμπιακό Τουρνουά (27 πόντοι ανά αγώνα) και το να σκοράρει άνω των 28.5 πόντων στον προημιτελικό προσφέρεται σε απόδοση 1.89.

Η ελληνική άμυνα θα επιδιώξει να πιέσει πολύ τον Ντένις Σρέντερ με εναλλαγές στο μαρκάρισμά του από τα χέρια του οποίου περνά το παιχνίδι των πρωταθλητών κόσμου. Πέραν των 19.7 πόντων, των 3 ριμπάουντ και των 9 ασίστ, ο σταρ των «πάντσερ» έχει επίσης 3.3 λάθη. Να είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη είναι σε απόδοση 2.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.