Γκολ και θέαμα σε σούπερ αποδόσεις στην έναρξη της Premier League!

H 1η αγωνιστική ξεκινά από το Ολντ Τράφορντ, εκεί που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ

Γκολ και θέαμα σε σούπερ αποδόσεις στην έναρξη της Premier League!
2'

Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης ξεκινά με ντέρμπι και ματσάρες!

Η Premier League επιστρέφει στην καθημερινότητά μας και η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις.

Φυσικά, ο αγώνας της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι (18/8, 18:30) ξεχωρίζει: Οι πρωταθλητές του Πεπ Γκουαρντιόλα, που πριν λίγες μέρες κατέκτησαν και το Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλουν να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το ποιος είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κούπα. Η Τσέλσι – ξανά – αρκετά λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι και έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Έντσο Μαρέσκα, που προσπαθεί να εδραιώσει ένα διαφορετικό αγωνιστικό στυλ στους Λονδρέζους. Η διαδικασία απαιτεί χρόνο και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Σίτι, όμως οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να απειλήσουν και να σκοράρουν. Με λίγα λόγια, η πλάστιγγα γέρνει προς της μεριά του διπλού με G/G, σε απόδοση 3.00.

H 1η αγωνιστική ξεκινά από το Ολντ Τράφορντ, εκεί που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ (16/8, 22:00). Φαβορί οι γηπεδούχοι του Έρικ Τεν Χαγκ, όμως τα πολλά ερωτηματικά – κυρίως στην άμυνα – και η σοβαρότατη εικόνα των φιλοξενούμενων πέρσι δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για ένα ματς με υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ. Στο 2.62 ο συνδυασμός του G/G με το Over 3.5 γκολ.

Επιπρόσθετα, εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Άρσεναλ στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Γουλβς (17/8, 17:00). Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι έτοιμη να κυνηγήσει ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή και γνωρίζει ότι δεν πρέπει να έχει καμία βαθμολογική απώλεια κόντρα στις πιο… μικρές ομάδες της Premier League. Οι φιλοξενούμενοι σπάνια παίζουν αμυντικά και οι «Κανονιέρηδες» μπορούν να ξεκινήσουν τη σεζόν με μία εμφατική και άνετη νίκη: Στο 2.50 το combo της νίκης της Άρσεναλ με Over 3.5 γκολ.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή