Ίδια συνταγή με Bet Builder στο 12 για την Εθνική στο Δουβλίνο!

Φορτσάρει για το 2/2 η Εθνική ομάδα!

Ίδια συνταγή με Bet Builder στο 12 για την Εθνική στο Δουβλίνο!
2'

Φορτσάρει για το 2/2 η Εθνική ομάδα! Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και μοιάζει αποφασισμένη να χτίσει σερί νικών στη 2η αγωνιστική του Group B στο UEFA Nations League.

Η Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της επικράτησε 3-0 της Φινλανδίας και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και οι προϋποθέσεις μοιάζουν ιδανικές. Η Εθνική ομάδα είχε πλάνο στο τερέν, τακτικά οι παίχτες έδειξαν να προσαρμόζονται στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Φώτης Ιωαννίδης απέδειξε ότι είναι ικανός να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Οι Ιρλανδοί στην πρεμιέρα τους ηττήθηκαν το Σάββατο από την Αγγλία δεχόμενοι δυο γκολ στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι θα μπουν στο τερέν με πρώτο και βασικό στόχο να αντιδράσουν και θα είναι άκρως προσεχτικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1.93.

Επιθετική η Ελλάδα απέδειξε στο παιχνίδι με την Φινλανδία ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Η «γαλανόλευκη» στο πρώτο μέρος προηγήθηκε κόντρα στη ροή της αναμέτρησης με εξαιρετική τακτική. Η συνταγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει. Να προηγηθεί η Ελλάδα στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.01.

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δύο φορές το περασμένο Σάββατο και απέδειξε ότι αποτελεί φόβο και τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μοιάζει ασταμάτητος και η διαδικασία εκτόξευσης των μετοχών του είναι σε εξέλιξη. Ο Ιωαννίδης είναι ικανός να εκμεταλλευτεί την αστάθεια που επικρατεί στην άμυνα των Ιρλανδών και να βρει και πάλι δίχτυα. Anytime σκόρερ Ιωαννίδης σε απόδοση 3.50.

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 12!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή