ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Το προβάδισμα η Λίβερπουλ

Δεν κύλησε όπως είχαμε προβλέψει η χθεσινή ημέρα, αφού Σουόνσι και Φούλαμ στράβωσαν την τελευταία στιγμή, αφήνοντας μας δεύτερη συνεχόμενη ημέρα χωρίς ταμείο.

Πάμε ναδούμε τι έχουμε σήμερα.

Την φορμαρισμένη Λίβερπουλ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί ο Ντέβιντ Μόγιες να δήλωσε πρόσφατα, πως τα δύο επερχόμενα παιχνίδια με Λίβερπουλ και Ολυμπιακό θα πρέπει να ναι η αφορμή για κάτι καλύτερο στη συνέχεια, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα απέναντι στην αρμάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά ριπάς, έχουν ένα δεμένο σύνολο και είναι αρκετά πιθανό το x2 που πληρώνει σε απόδοση 1.50.

Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει σε όλους αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να πάρει το διπλό στα Γιάννενα. Ωστόσο εμείς θα πορευτούμε με αυτήν την έκπληξη και θα αγοράσουμε τη διπλή ευκαιρία του 1x που πληρώνει εξαιρετικά καλά. Οι πράσινοι έχουν το μομέντουμ, αλλά πάνε να παίξουν σε μια ζεστή έδρα και εκτόε αυτού, μας έχουν δείξει ότι τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα, όταν έχουν πάνω τους τον τίτλο του φαβορί.