5% πριμ στις μεγαλύτερες διοργανώσεις μόνο στη Sportingbet

Η τρίτη αγωνιστική στο UEFA Champions League είναι προ των πυλών και η Sportingbet προσφέρει 5% πριμ στις μεγαλύτερες «μάχες» της Γηραιάς Ηπείρου.

5% πριμ στις μεγαλύτερες διοργανώσεις μόνο στη Sportingbet
1'

Παίξε νόμιμα με 5% πριμ στην αναμέτρηση του Stade De Lyon, ανάμεσα στη Λυών και τη Γιουβέντους. Οι Γάλλοι ηττήθηκαν μόνο σε ένα από τα 15 παιχνίδια που έδωσαν ως τώρα στο καινούριο τους γήπεδο, την ώρα που η «Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου έρχεται από σερί νίκες σε Serie A και Champions League!

Η Sportingbet.gr υποδέχεται την αναμέτρηση με 116 διαφορετικά στοιχήματα για να επιλέξεις, αλλά και επιστροφή χρημάτων στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Τότεναμ, αν ο Χαβιέρ Ερνάντεζ ανοίξει το σκορ!

Την Τετάρτη, η Βαρκελώνη φορά τα... καλά της για να υποδεχτεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός επιστρέφει ως αντίπαλος με «αγγλικό κοστούμι» και η Sportingbet.gr προσφέρει 5% πριμ στο μεγάλο ντέρμπι του τριημέρου!

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται για την πρωτιά του ομίλου τους στο UEFA Champions League, με κεντρικά πρόσωπα τους δύο προπονητές, Γκουαρντιόλα - Λουίς Ενρίκε που ως συμπαίκτες, πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1997 στο Ρότερνταμ! Στο έτερο ματς του ομίλου, Σέλτικ και Γκλάντμπαχ θα κονταροχτυπηθούν για την τρίτη θέση και η Sportingbet.gr προσφέρει την αναμέτρηση με 113 ειδικά στοιχήματα, αλλά και επιστροφή χρημάτων.

Untitled
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή